{Εκδηλώσεις } 

Α) Γάμοι

Mπορούμε να σας βοηθήσουμε στη διοργάνωση του γάμου σας με όποιο τρόπο εσείς επιλέξετε, μεριμνώντας μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, είτε επιθυμείτε θρησκευτικό γάμο σε ένα από τα μοναδικής ομορφιάς εξωκλήσια της περιοχής μας είτε πολιτικό γάμο στο δημαρχείο μας. Ακόμη μπορείτε να επιλέξετε την τέλεση του γάμου σας στην παραλία που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο μας. Διαθέτουμε την εμπειρία και τη διάθεση να οργανώσουμε ακριβώς τη τελετή γάμου και τη δεξίωση που έχετε ονειρευτεί. 

Το ξενοδοχείο μας διαθέτει τις κατάλληλες υποδομές και παρέχει όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις ώστε να σας εγγυηθεί την άρτια διοργάνωση της γαμήλιας δεξίωσης και την αξέχαστη φιλοξενία των καλεσμένων σας. 

 

Β) Βαπτίσεις

Στον 3.000 τ.μ. υπαίθριο και απολύτως επίπεδο χώρο με γκαζόν, έχουμε τη δυνατότητα να διοργανώσουμε τη δεξίωση ή το γλέντι για τη βάπτιση του παιδιού σας.  Οι κατάλληλες υποδομές, οι πολλαπλές δυνατότητες προσαρμογής του εσωτερικού αλλά και εξωτερικού χώρου μας και η αστείρευτη διάθεσή μας να σας εξυπηρετήσουμε, αποτελούν εγγύηση επιτυχίας ακόμη και για την πιο απαιτητική εκδηλώση.  Μεριμνώντας παράλληλα, για την ιδιαίτερη φιλοξενία των καλεσμένων σας. 

 

Γ) Εταιρικές Εκδηλώσεις και εκδηλώσεις γυμναστικών συλλόγων

Τόσο οι εσωτερικοί όσο και οι εξωτερικοί χώροι του ξενοδοχείου μας έχουν προσεκτικά σχεδιαστεί και επιπλωθεί με αποκλειστικό γνώμονα την ευρυχωρία, την άνεση, την ιδιωτικότητα και τη χαλάρωση. Ως εκ τούτου, η διαμονή σας στο ξενοδοχείο μας φιλοδοξεί να λαμβάνει την έννοια της φιλοξενίας. Για όσους έχουν ανάγκη η σωματική άσκηση στη φύση να εξισορροπήσει  με την απόλυτη χαλάρωση και εσωτερική γαλήνη, προτείνουμε να μας επισκεφτείτε και να ανακαλύψετε εκεί όπου το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας οριοθετεί τον εσωτερικό μας ορίζοντα.

 

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider