{Διαμονή} 

Χώροι διαμονής

 Το συγκρότημα διαθέτει 12 μονόχωρες σουίτες και 4 δίχωρα  διαμερίσματα μοναδικής αισθητικής με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τζάκι, ιδιωτική βεράντα με κήπο ή μπαλκόνι και χώρο στάθμευσης. Όλες οι σουίτες και τα διαμερίσματα απολαμβάνουν ανεμπόδιστα τη μοναδική θέα στη θάλασσα και το δάσος.

 Οι χώροι διαμονής είναι έτσι σχεδιασμένοι και διαμορφωμένοι ώστε να παρέχουν την αίσθηση της ιδιωτικότητας και του προσωπικού χώρου. Κάθε διαμέρισμα διαθέτη ξεχωριστή εξωτερική είσοδο, αποκλειστικά δική του βεράντα ή/και κήπο με ξαπλώστρες και μαξιλάρες ιδανικές για χαλάρωση μετά το θαλασσινό μπάνιο.

 Οι εσωτερικοί χώροι χαρακτηρίζονται από άνεση, μινιμαλιστική αισθητική και διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς που διαφοροποιούν τη προσωπικότητα  κάθε χώρου.

 

Περιβάλλον χώρος

 Οι εξωτερικοί χώροι με τα πέτρινα δομικά στοιχεία, τους πανέμορφους κήπους και τα αιωνόβια δένδρα είναι απολύτως ασφαλείς για παιγνίδι και απασχόληση των παιδιών.

 

Πολυχώρος χαλάρωσης /bar 

Ο κοινόχρηστος χώρος είναι ιδιαίτερα προσεγμένος και έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα. Προσφέρεται πρωινό με ιδιαίτερη μέριμνα στη ποιότητα των πρώτων υλών και τα βιολογικά προιόντα. Προσεγμένες γεύσεις, ποιοτικά προιόντα και δροσερές σαλάτες προσφέρονται και τις απογευματινές και βραδυνές ώρες.

Στους εσωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου δεν γίνονται δεκτά κατοικίδια ζώα.

   

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider