Ενάλια γη

είναι η γη που ανήκει στη θάλασσα

Η ευλογημένη γη που δέχεται απλόχερα τις θετικές επιρροές του θαλασσινού περιβάλλοντος και στη συνέχεια μεταφέρει τις ευεργεσίες αυτές σε όλα τα πλάσματα που ζουν πάνω της.
Το συγκρότημα επιπλωμένων διαμερισμάτων «Ενάλια Γη» που λειτουργεί στη περιοχή της Λίμνης στη Βόρειο Εύβοια, δημιουργήθηκε με πρωταρχικό στόχο να προσφέρει στους επισκέπτες του υπηρεσίες διαμονής υψηλών προδιαγραφών με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, μέσα σε ένα φυσικό περιβάλλον ιδιαίτερης αισθητικής, ενσωματώνοντας με μοναδικό τρόπο το εξαιρετικό μεσογειακό τοπίο της περιοχής .
Το ξενοδοχείο φιλοδοξεί να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την μοναδική τοποθεσία που βρίσκεται και να προσφέρει στους πελάτες του μια άνετη και φιλόξενη διαμονή, διαρκούς χαλάρωσης, ψυχολογικής και πνευματικής ανάτασης και απόλυτης ιδιωτικότητας.
Τα ιδιαιτέρως ευρύχωρα δωμάτια , η ιδιωτική παραλία, που αποτελεί φυσική συνέχεια του κτήματος, οι ειδυλλιακοί κήποι, ο προσεγμένος αμπελώνας και ο ατελείωτος χλοοτάπητας συνιστούν αναμφίβολα τη μοναδικότητα του χώρου και αποτελούν το βασικό πλεονέκτημα του ξενοδοχείου

Τα Δωμάτια μας

Δείτε τα Δωμάτια μας

Οι Υπηρεσίες μας

Δείτε τις υπηρεσίες μας

Περιβάλλον Χώρος

Περιβάλλον Χώρος

Το ξενοδοχείο έχει ανεγερθεί σε ένα μοναδικής ομορφιάς κτήμα με υπεραιωνόβια κυπαρίσσια και ελιές τα οποία αποτελούν σημείο αναφοράς για όλη την περιοχή.

Χώρος Στάθμευσης

Χώρος Στάθμευσης

Το ξενοδοχείο διαθέτει χώρο στάθμευσης εντός του κτήματος για το σύνολο των αυτοκινήτων των ενοίκων με αριθμημένες θέσεις για κάθε δωμάτιο.

Πολυχώρος Χαλάρωσης /Bar

Πολυχώρος Χαλάρωσης /Bar

Ο κοινόχρηστος χώρος είναι ιδιαίτερα προσεγμένος και έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα.

Video